19 Mayıs 2012 , Cumartesi

GRİ SANAT'TAN YEPYENİ OYUN

GRİ SANAT
08 Aralık 2011 Perşembe
  • Haberi PDF olarak bilgisayarına kaydet
  • Haberi Yazdır
 
  • Facebook' ta paylaş
  • Delicious hesabına ekle
  • Twitter' da paylaş
  • Myspace' de paylaş
  • Digg' de paylaş
  • Google' da paylaş
  • Friendfeed' de paylaş
  • Microsoft Live' da paylaş
 

Gri Sanat Tiyatrosu yeni sezona 'Bir Şehnaz Oyun' ile merhaba diyecek


Geçtiğimiz dönemlerde bir birinden ilginç oyunlara imza atan Gri Sanat Tiyatrosu, yeni sezona Turgut Özakman'ın kaleme aldığı 'Bir Şehnaz Oyun' ile start verecek. Müzikal komedi türünde olan oyun, Ocak ayında izleyici ile buluşacak.


Oyunu kusursuz bir şekilde izleyiciye aktarabilmek için haftada 3 gün prova yaptıklarını söyleyen Gri Sanat Tiyatrosu Derneği Başkanı Funda Yıldız, hem derneğin ikinci yılını kutlayacaklarını hem de yeni sezona merhaba diyeceklerini belirtti. Oyunda 12 oyuncunun rol alacağını belirten Yıldız, "Tiyatromuz faaliyetlerini sürdürüyor. Oyun için ilerleyen zamanlarda turneye çıkacağız. Çocuk oyunlarımız devam ediyor. Birkaç oyuncumuz üniversiteyi kazandığı için yeni oyuncular aldık. Bu oyun, seyircilerimizin oturdukları yerde kıpır kıpır oynayacakları bir oyun olacak" dedi.


Yönetmenliğini ve oyunculuğunu Funda Yıldız'ın yaptığı oyunda Ömer Çakır, İlhan Ağun, Pekçan Erkorkmaz, Deniz Yüce, Okan Balcan, Damla Yıldız, Yağmur Bulut, Teoman Oğluç, Melih Coşkungönül, Gürkan Zeren ve Esin Yılmaz rol alıyor. Ses ve ışıkta ise Çağdaş Aslan bulunuyor. Toplam 2 saat 15 dakika sürecek olan 2 perdelik oyun senaryo gereği 1'inci Dünya Savaşı döneminde Osmanlı topraklarında geçiyor.

 

Yorumlar »

Not: Yorumların içeriğinden yazan kişi sorumludur.
Ad/Soyad:

E-Posta:

Yorum:

 

Yorumlar »

Twitter Rss Facebook FriendFeed Delicious Twitter MySpace Digg App Store
ANA SAYFA | KÜNYE | İLETİŞİM | REKLAM | SÖZLEŞME | GİZLİLİK
Ajans Yalova
0533 24 999 60
info@ajansyalova.com